Detachering

Onze visie is dat inhuur van externe consultants toegevoegde waarde voor uw organisatie moet leveren. Java certifiedDetachering is voor ons vanaf het eerste moment niet alleen het leveren van aanvullende capaciteit, maar tevens het uitdragen van de kennis en kunde waarover de ingehuurde consultants beschikken. Deze kennis en kunde bestaat niet alleen uit een optimale theoretische kennis van het vakgebied, maar wordt gecombineerd met een jarenlange praktische ervaring in de IT.

Gecertificeerde specialisten

Als blijk van professionaliteit zijn de meeste medewerkers van Quobell gecertificeerdOracle certified of bezig certificatie te bereiken. Met een consultant van Quobell bent u verzekerd van een teamspeler die stimulerend en enthousiasmerend zal opereren.

Resourcing

Naast eigen deskundige consultants beschikt Quobell over een omvangrijk netwerk.OutSystems developer associate In het geval wij niet zelf (tijdig) de gewenste expertise kunnen leveren, kunnen wij u ook van dienst zijn door de gewenste expertise binnen ons netwerk te selecteren. Het selectieproces nemen we zeer serieus. U kunt er vanuit gaan dat de niet eigen medewerker over dezelfde kennis, kunde, professionaliteit en instelling beschikt als onze eigen consultants.

Tariefstelling

Onze tarieven zijn absoluut concurrerend in de markt, en op aanvraag te verkrijgen. Een simpele structuur, uitgaande van medior consultants, waarbij we voor de gradatie junior en senior een bandbreedte hanteren van gemiddeld 20%.