Oracle licenties

Als gecertificeerd partner van Oracle is Quobell als geen ander in staat u te adviseren bij het kiezen en aanschaffen van de juiste (hoeveelheid) Oracle licenties. Oracle biedt uitstekende software in de markt aan, tegen een voor de geleverde kwaliteit uitstekende prijs.

Advies op maat

Maar zeker als er sprake is van een groot aantal gebruikers van de software kan het prijskaartje snel oplopen. Juist in die gevallen is het verstandig om u te laten adviseren door een te zake deskundige partner van Oracle, zoals Quobell. Dit kan u, eenmalig maar ook jaarlijks terugkerend bij support, veel geld besparen.

License scan

Veel organisaties maken reeds gebruik van Oracle licenties, aangeschaft voor eigen applicaties of vanwege in gebruik zijnde standaard oplossingen die gebruik maken van de Oracle technologie. QuobellHet beheer van deze licenties wordt steeds belangrijker, het komt immers voor dat licenties verkeerd worden gebruikt of niet in voldoende aantallen zijn aangeschaft. Om problemen te voorkomen is het van belang compliant te blijven.

Het is dan ook aan te bevelen om op gezette tijden een scan uit te voeren de licenties die u in gebruik heeft, en over welke licenties u zou moeten beschikken. Dit wil lang niet altijd zeggen dat u te weinig licenties heeft; wellicht heeft u wel licenties die niet meer nodig zijn, of die vervangen kunnen worden door minder/goedkopere licenties.