Trainingen

Quobell verzorgt een drietal trainingen rond de Oracle Fusion Middleware producten WebCenter Content en WebCenter Portal. Deze trainingen worden door consultants van Quobell gegeven in house bij de opdrachtgever, of op een externe locatie, al dan niet in samenwerking met enkele gerenommeerde partners in Nederland. Ook kan Quobell u uitstekend adviseren bij (de keuze voor) andersoortige opleidingen gericht op de technology stack van Oracle.

Introductie Enterprise Content Management

Eendaagse training om ervaring op te doen met het vakgebied Enterprise Content Management. Op basis van theorie├źn en praktijk ervaringen verneemt u met welke aspecten u geconfronteerd kunt worden als u met een ECM project te maken krijgt.

Training Oracle WebCenter Content

Deze training biedt een overzicht van de belangrijkste toepassingen en onderdelen van Oracle WebCenter Content. Deelnemers leren de toepassingen kennen aan de hand van scenario?s waarin WebCenter Content ingezet kan worden. Daarnaast wordt aandacht besteed aan de verschillende functies die WebCenter Content biedt zoals het opslaan van, en zoeken naar, content. Ook het ontwerpen en toepassen van het beveiligingsmodel, de integratie met andere systemen en het aanpassen van het systeem aan de wensen van de organisatie worden behandeld.

Training Oracle WebCenter Portal

In deze training wordt uitgebreid behandeld wat u kunt doen met Oracle WebCenter Portal. Na het behandelen van de business goals die u kunt bereiken met WebCenter Portal wordt de architectuur behandeld. Vervolgens worden de grondbeginselen van het Oracle Application Development Framework (kortweg ADF) uitgelegd waarop WebCenter Portal is gebaseerd. Met deze basis kennis gaat de training verder met specifieke WebCenter Portal functionaliteit zoals het incorporeren van Social services en WebCenter Content in uw applicatie. Tenslotte wordt een overzicht gegeven van Oracle WebCenter Portal Spaces, een meegeleverde template framework om snel een site te kunnen realiseren.

Meer uitgebreide informatie over bovengenoemde trainingen vindt u in deze bijlage WebCenter Trainingen.