Klanten

De diensten die Quobell levert zijn niet gefocust op specifieke branches of organisaties. Onze technologische specialisaties (Oracle, Java en OutSystems) daarentegen bepalen welke diensten we leveren, en daarmee de klantenkring die we van dienst zijn.

Diversiteit aan opdrachtgevers

De niet-branchespecifieke insteek betekent dat onze consultants werken voor en bij een grote diversiteit aan klanten en opdrachtgevers, afwisselende werkomgevingen dus dat werken bij Quobell extra aantrekkelijk maakt.

Onderaan deze pagina geeft de slider een beeld van organisaties waaraan wij diensten leveren, en hieruit blijkt wel de diversiteit. Voorbeelden zijn te vinden van financiële instellingen, (semi) overheidsinstellingen, onderwijsinstellingen, industrie en logistiek.

Samenwerking

Naast de klanten die u op deze website terugvindt werken onze consultants bij en voor nog veel meer organisaties. Als relatief kleine dienstverlener in de markt werken we nauw samen met andere Java-, Oracle- en OutSystems-dienstverleners. QuobellOver en weer krijgen we met enige regelmaat aanvragen van onze klanten die we op dat moment niet zelf kunnen invullen met een eigen consultant. In dat geval doen we een beroep op elkaar en kunnen we mogelijk een consultant van een ‘collega’ in de markt aanbieden. Dit maakt het werkterrein van onze consultants alleen maar groter, en daarmee nog aantrekkelijker.