OGh event – OutSystems on Oracle

Quobell OutSystems on Oracle

Op woensdag 19 april organiseert de OGh een themabijeenkomst met als onderwerp OutSystems op de Oracle Stack. De presentatie zal grotendeels worden gegeven door Marcel Lambrechts, senior Oracle DBA bij Quobell.

Introductie OutSystems on Oracle

Tijdens deze sessie beginnen we met een korte introductie over OutSystems en het draaien van het OutSystems platform op een Oracle stack (Oracle Linux, WebLogic Server en de Oracle Database). Daarna gaan we verder in op de installatie van OutSystems op een Oracle stack en delen daarbij onze ervaringen met de installatie, waarbij we ook kijken naar de upgrade van een OutSystems platform server.

Vervolgens gaan we dieper in op de database schemas en metadata tabel structuur die door het OutSystems platform gebruikt worden. Daarbij kijken we ook naar hoe het OutSystems deployment proces wijzigingen op de database doorvoert en de manier waarop OutSystems omgaat met backwards-compatibility.

Praktische zaken

Als laatste bespreken we een aantal praktische zaken waar wij tegenaan liepen tijdens de installatie van de OutSystems platform server en het ontwikkelen van OutSystems applicaties, specifiek voor de Oracle stack.

Aanmelden

Meer informatie en de mogelijkheid tot aanmelding vind je op de OGh site.

Deel dit berichtShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn