Partners

Quobell is een gespecialiseerde ICT-dienstverlener. Wij focussen ons op een beperkt aantal technologiegebieden, Java, Oracle en OutSystems, en leveren onze diensten aan alle bedrijven die van deze technologieën gebruik maken. Als relatief klein bedrijf doe je dat niet alleen, is het verstandig en gebruikelijk om dat samen te doen met partners.

Samenwerking

Wij werken samen met een gevarieerd aantal partners. Denk hierbij aan organisaties waarmee we een formele relatie hebben of bij welke we een lidmaatschap hebben afgesloten (voorbeelden hiervan zijn Oracle, OutSystems en de OGh), maar ook aan opleidingsinstituten als Vijfhart en Oracle University, en ‘collega IT-dienstverleners’ die elkaar op het moment dat dat nodig is terzijde staan en elkaar kunnen aanvullen (bijvoorbeeld voor uitgebreide offertetrajecten of invulling van capaciteitsbehoeften).

Specialized Partner van Oracle

Een belangrijke partner voor Quobell is Oracle. Oracle is een van ’s werelds grootste leveranciers van software. Van oudsher is dat de database, maar ondertussen veel breder zoals een state-of-the-art middleware platform, Quobell Oracle PartnerERP-software, een uitgebreide set aan Cloud oplossingen en niet te vergeten Java (Oracle is met de overname van Sun eigenaar geworden van Java).

Partners van Oracle zijn IT bedrijven met een aantoonbaar hoog niveau wat betreft opleiding, kennis en vaardigheid. Een extra level van erkenning is dat Quobell in 2012 door Oracle is benoemd tot Specialized Oracle WebCenter Content partner.

OutSystems Partner

OutSystems is een van de meest vooraanstaande leveranciers op het gebied van Rapid Application Development (RAD).Quobell partner OutSystems Het gelijknamige rapid application delivery platform OutSystems scoort zeer hoog in een recent Forrester rapport en Gartner kwadrant. Om deze reden, tezamen met het vertrouwen dat Quobell heeft in RAD, hebben we gekozen voor een partnerschap met OutSystems, dat sinds  juni 2016 officieel van start is gegaan.

Op het gebied van RAD kunnen wij klanten nu zowel met Oracle APEX als met Outsystems technologie ondersteunen.