Database & middleware Administration

Databases en application servers zijn belangrijke onderdelen van uw infrastructuur, on premise dan wel in de cloud. Deskundig beheer is noodzakelijk om uw infrastructuur optimaal te laten presteren. Bij Quobell vindt u de ervaren en goed opgeleide specialisten om u hierbij te ondersteunen.

Oracle Database en middleware specialisten

Het fundament van de Oracle technology stack wordt gevormd door de Oracle Database en application server (WebLogic Server). Database CloudMiddels een verscheidenheid aan opties kunnen deze worden aangevuld met extra functionaliteit. Deze diversiteit aan versies en opties garandeert een optimaal flexibele configuratie die precies aansluit bij uw behoeften.
Hoewel de producten van Oracle op zich steeds minder ‘continue’ aandacht vereisen, blijft monitoring, pro-actief beheer en adequate probleemoplossing van groot belang. Performance tuning van uw infrastructuur valt hier ook onder. De Oracle Enterprise Manager (OEM) is een uitstekend tool hiervoor, en Quobell heeft de gemotiveerde en gecertificeerde DBA’s en middleware specialisten in dienst die u kunnen ondersteunen.

Hybride omgevingen

Steeds vaker komen de consultants van Quobell bij hun opdrachtgevers in aanraking met een hybride database- en/of middleware-architectuur. Naast producten van Oracle gebruiken klanten bijvoorbeeld ook andere databases als MySQL en SQL Server van Microsoft, of andere applicatieservers als Tomcat en Jboss. De database en middleware specialisten van Quobell hebben dan ook vaak aanvullende kennis van en ervaring met deze producten.

Databases Oracle SQL Server MySQL