Beloning

Zoals je van een modern bedrijf mag verwachten kent Quobell uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een prima salaris en een uitstekende collectieve pensioenvoorziening (waarvoor Quobell het grootste deel van de premie voor haar rekening neemt).

Daarnaast kun je rekenen op een groot aantal in onze branche gangbare zaken, waaronder een lease auto (tenzij je prefereert om met het openbaar vervoer te reizen), een prima studieregeling (waarover meer bij Ontwikkeling), een laptop en een mobiele telefoon.

Variabele beloning

Quobell variabele beloningHet is bij ons ook mogelijk te kiezen voor een variabele beloning; een transparante regeling gebaseerd op een (beperkt) gereduceerd vast salaris met een maandelijks vast te stellen bonus gebaseerd op de persoonlijke omzet.

Met deze ‘midlance’ regeling bieden we een prima alternatief voor consultants die in ruil voor iets meer (maar zeer beheersbaar) risico een hogere beloning mogelijk willen maken, maar een dienstverband bij een leuk bedrijf prefereren boven het ZZP-schap.

Geïnteresseerd in onze vorm van variabele beloning maar je hebt nog een paar vragen hierover? Geen probleem, neem vrijblijvend contact met ons op en we beantwoorden je vragen.