Cultuur

Onze cultuur laat zich het beste beschrijven als professioneel en tegelijkertijd informeel en open. We zijn professioneel als het gaat om ons vak, en in onze dienstverlening naar de klant. We stellen ons tot doel om meer te leveren dan alleen een paar extra handjes. We dragen graag onze kennis en kunde over, denken door onze vakkennis en ervaring mee met de klant en kunnen hierover adviseren.

Aan de andere kent kennen we een platte, toegankelijke organisatie met een informele, open sfeer. Op een positief kritische manier spreken we elkaar aan, en eigen initiatieven worden gewaardeerd.

Geregeld bijeenkomsten

Veelal ben je aan de slag voor en bij de klant, je ziet je collega’s dus niet iedere dag. Daarom komen we gedurende het jaar geregeld bij elkaar. Dat is bijvoorbeeld tijdens kennissessies, als je daaraan wenst deel te nemen. Een aantal keer hebben we een werkoverleg, Quobell voetbaltafel Oracledat we altijd op een informele en leuke wijze afsluiten.

Verder kennen we ook een aantal social events. Naast een jaarlijks weekenduitje en kerstdiner worden regelmatig bijeenkomsten zoals borrels, barbecue en dergelijke georganiseerd die goed bezocht worden. Maar ook de vrijdagmiddagborrel op kantoor, mocht je in de buurt zijn of weer even willen bijpraten, is gezellig rond de voetbaltafel.

Foto’s van dergelijke events vind je op onze Facebook pagina.