Ontwikkeling

Een open deur, maar voor de IT is het zeker van toepassing: stilstand is achteruitgang. Daarom staat bij ons je persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel.

Opleidingsbudget

Persoonlijke ontwikkeling is vaak het kind van de rekening bij detacheringsbedrijven maar niet bij Quobell. Onze medewerkers hebben recht op een ruim aantal opleidingsdagen en bijhorend budget. Jaarlijks wordt in overleg een Persoonlijk Ontwikkelings Plan opgesteld dat tussentijds geƫvalueerd wordt. Aan het eind van het jaar worden ieders vordering meegenomen in Quobell learning het persoonlijke eindejaarsgesprek, waarbij uiteraard ook weer naar de volgende (ontwikkelings)periode wordt gekeken.

Gecertificeerde medewerkers

Dit resulteert in een groot aantal in hun vak gecertificeerde medewerkers als Oracle Certified Professionals, Certified Java programmers/developers, Certified OutSystems developers, Scrum masters en Prince II practitioners.
Naast het volgen van opleidingen kan aan de persoonlijke ontwikkeling ook invulling worden gegeven door het bezoeken van vakgerichte conferenties en seminars.

Kennisdeling

Quobell faciliteert in ruime mate kennisdeling. Medewerkers bij Quobell hebben een voorliefde voor het vak en komen bij elkaar in Special Interest Groups om nieuwe technieken en ontwikkelingen te onderzoeken, of hun ervaring opgedaan in het veld aan elkaar te presenteren. Deelname is op vrijwillige basis en het initiatief ligt bij de medewerkers zelf. Quobell faciliteert dergelijke initiatieven, bijvoorbeeld in de vorm van tijd en middelen.